Friss híreink

2015.02.03. 20:30

Súlyosan le vagyok maradva mindenféle beszámolókkal, be is húztam a farkam, úgy szégyellem magam. Mentségem annyi van, hogy Gazdi nem enged egyedül számítógépet használni. Neki viszont nincs mentsége. Hacsak az nem, hogy újabban már akkor elalszik esténként, amikor a Kisgazdikat altatja. Beláthatjátok: alvás közben nem fog gépelni.

Minden esetre hoztam a legfrissebb híreinket…

Először is: Pünkösd hétvégén Hajdú-DASzE Kupa. Igen, már KUPA és nem Kupácska. És igen, a név azt jelzi, amit gondoltok: ez a versenyünk már hivatalos lesz. Igyekszünk megtartani a Kupácska remek hangulatát, a korábbi nagy sikerre tekintettel most is lesz tombola. Minden információt megtaláltok itt: http://verseny.agility-debrecen.hu/

Nevezni már lehet, úgyhogy szóljatok a gazdiknak, nehogy lemaradjatok.

A következő fontos információ: a korábbi évekhez hasonlóan kérjük, hogy aki teheti, gondoljon ránk az adóbevalláskor. Na nem azért, mert mi küldjük majd ellenőrizni az adóhivatalt, hanem mert nekünk is fontos bevételünk az a bizonyos 1 %. Szóval aki úgy gondolja, hogy fontos a munkánk, az alábbi adószámot mancsolja az adóbevallásába:

 10945633_774001236020104_2846603576239729139_n.jpg

A harmadik hír Ginnytől származik. A múltkor egymás mellett ültünk edzésen, és két futam közt elkottyintotta, hogy a gazdija, Pappné Fejes Zsuzsi (a DASzE egyik kiképzője) Lengyelországba készül. Na nem azért, mert ő a kiskacsa, aki fürdik a fekete tóban, hanem mert EO és VB válogatót fog bírálni. Gazdi szerint ez nagyon megtisztelő, szóval pacsi Zsuzsinak, és jó utat!

Gazdi mindjárt elalszik itt a laptop mellett, úgyhogy mára ennyit. Szombaton Tordas Kupára megyünk, de ahogy elnézem az álomkóros fejét, egyedül kell lefutnom a pályát. Szóval szorítsatok nekem, ne égessen le nagyon.

 

Drazsé

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agility-debrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr697138441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása